PC Hulp aan Huis

PC Hulp aan huis is een de meest voorkomende dienst die wij als computer bedrijf leveren. Bijna 90% van alle computer problemen kunnen wij immers aan Huis oplossen.

Echter houden wij ook rekening met uw portemonnee als het gaat om pc hulp aan Huis. Heeft u b.v. een Virus op uw pc of moet de pc een herinstallatie ondergaan dan nemen wij uw pc liever mee naar onze technische dienst. Dit omdat het reparatie proces meerdere uren van wachten inhoud. Als wij op onze technische dienst deze reparatie voor u uitvoeren dan kunnen wij in deze wachttijd iets anders doen en rekenen wij enkel voor de uren gewerkt. Wel zo eerlijk in onze mening.

PC Hulp aan huis ook voor onderhoud

Met PC Hulp aan huis lossen wij veelal problemen op die te maken hebben met randapparatuur en diverse Windows problemen. Ook voor pc onderhoud komen wij langs zodat u niet met problemen komt te zitten als het erop aankomt.

Zo bieden wij meerdere onderhoud abonnementen aan voor diegene die behoefte heeft aan structurele pchulp. (zie onze tarieven pagina voor meer)

PC Hulp aan huis, haal en breng service.

Heeft u geen tijd om langs te komen met uw pc of heeft u zelf niet de mogelijkheid tot het brengen van uw apparatuur dan kunt u gebruik maken van onze gratis Haal en Breng service (enkel in Haarlem en omstreken) Wij halen dan uw pc op voor reparatie en brengen deze uiteraard weer netjes gerepareerd terug.

PC Hulp aan huis

Al onze tarieven vindt u op onze tarieven pagina.

De 5 zekerheden van Total Progress Computerhulp

 • NO-Cure NO-Pay

  Reparatie op basis van NO-Cure NO-Pay

 • Langskomen

  Langskomen zonder afspraak tot 19:00!

 • Garantie

  3 maanden garantie en service op uw reparatie.

 • Advies

  Wij geven eerlijk onafhankelijk advies!

 • Snelheid

  Wij repareren 90% binnen 24 uur!